• Catalog of Auction (PDF)
  • Cancel
    Filter
Filter

1.ONLİNE RESİM MÜZAYEDESİ

Değerli Koleksiyonerlerimiz ,Sizler için özel eserlerden derlediğimiz müzayedelerimize katılmak ve  birbirinden değerli eserlerimize ‘pey’ verebilmek için web sitemiz üzerinden üye kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir! Müzayede eserleri hakkında bilgi almak için '0 532 173 1 000  no'lu telefondan yada whatsapp 'dan ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Müzayedemizde uygulanan komisyon oranı %15, KDV oranı ise %18'dir. Ödeme süresi müzayede bitiminden sonra 5 (beş) iş günüdür. Eserlerin , pey verme işlemi öncesinde ve müzayede gününe kadar incelenmesi gerekmektedir. Açık arttırma sonrası "SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI, veya ALIMDAN VAZGEÇME" söz konusu değildir, cezai şart olarak %25 aracılık hizmeti uygulanır.

Her lot için bekleme süresi : 15 Saniyedir ve adil bekleme süresi 10 Saniyedir.(Bu müzayedemizde Canlı bölümü olmadığından bekleme süresini göz önünde bulundurmayınız,en yüksek pey veren eseri almaya hak kazanıcaktır.)

"ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA MAKSİMUM  5 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE YAPILMAK ZORUNDADIR AKSİ TAKDİRDE CEZAİ ŞARTLAR DEVREYE GİRMEKTEDİR."

Currency Converter:
previous
Go to Page: / 2
next